[ xtau nk letak tajuk ape ]

January 18, 2010 Monday, January 18, 2010 karya - karya Jaja Jeng
Ini juga semasa blogwalking hari tu..entry yang 50% menarik separuh lg kontroversi la kot..Di sini aku tidak cuba memanipulasikan peperangan jantina, cume sekadar renungan bersama2..apa yang salah tu xpayah la amik, ape yang betol tu cuba la praktikkan...haha.. this is the thing i want to share to all of you my dearest readers and friends.... Perbezaan antara isteri dan girlfrend pada pandangan suami (xbleh blah suami mcm ni) Isteri mcm tv, girlfriend mcm handphone,keluar rumah tggl tv bawak hp. Xde duit jual tv, ade duit beli handphone, kadang2 sronok tgk tv tpi lg best main ngan handphone ( gile tipu xde duit jual tv..jual la barang kemas..sot!) Tv sekali bayar abisla, bil handphone kalo xbayar kne potong tertunggak katenye (mcm tu plak, kalo beli tv secara utang, beli kat court mammoth ke?) Tv saiz nye besar, tpi handphone kiut miut je (kalo tv plasma?ramping wehhh..) Sadisnye tv ade remote control, handphone cabut battery mati la dia.. Yang paling best, tv xde virus, hp ade kot...ade ke?ade la kot... So, pilih lah tv anda....... Personally agak berlaku diskriminasi di situ dgn menyamakan isteri dgn tv..gile kejam weh...same la jgk dgn girlfriend yang di samakan dgn handphone..cane la agk nye orang ade byk handphone ek?...hahaha... Of course, isteri itu adalah insan yang paling mulia di sisi suaminya, yang sanggup berkorban ape saje untuk suaminya, alik-alik kne backstab lak kan ngan suami sendiri...panas wehhh..perghh...bunyi nye mcm aku menyokong golongan perempuan walaupun aku lelaki...ini xmenjadi persoalan pun, guna lah akal dan minda yang waras..fikir2 kan lah..kate dah besar panjang kan.. Akhir kate..pesanan sy kepada bakal2 isteri di luar sane cubelah menjadi TV Plasma...kalo boleh yang branded2 la sket...sony ke, panasonic ke, adidas ke..ape2 je la..janji plasma...


anda rasa? 

2 Response to "[ xtau nk letak tajuk ape ]"

  1. Aizat Si Lipan Says:

    tajuknya:
    TV vs HP

  2. Jaja Jeng Says:

    terima kasih kpda saudara lipan yang sudi step in....kem salam ngan aizat ye..wekk!poyo weiii..