..Face Book..

"Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete"

1.)Pernahkah anda mengalami situasi yang di atas? (jika ya sila scrol ke bawah,jika tidak press 'ctrl + alt + delete', end task web browser anda) 2.)Adakah anda mempunyai account Facebook? (jika ya sila scrol ke bawah,jika tidak press 'ctrl + alt + delete', end task web browser anda)
3.)Adakah anda bermain application di dlm FB anda? (jika anda bukan penggemar mafia wars sila press 'ctrl + alt + delete', end task web browser anda) 4.)Apakah anda rase jika tidak boleh leveling dalam mase sehari?(rugi energy pack) (kalo anda tidak rase apa apa sila press 'ctrl + alt + delete', end task web browser anda) 5.)Adakah anda tahu FB adalah lawan sesawang rangkaian sosial paling lemah di dunia? (jika percaye biarkan sahaja, jika tidak sila click di sini ---> 'mamat ni nk menipu!'?) p/s: mode asignment byk gile..T_T

anda rasa? 

..[..orang kate jiwang karat..]..

"Dear God, i miss her" (*her bukan name sebenar) "where is she now?" "did she knows sumbody here very f***ing miss her"
hahaha...agak jiwang karat berlaku di ayat atas...tpi xpe..kadang - kadang aku terfikir juga apakah kaitannya JIWANG dgn KARAT?knape mesti jiwang di satukan dengan karat untuk menggambarkan seseorng itu tangkap cintan abis...xpun tangkap leleh...dan segala jenis tangkap lg?...jika di explorasi kan dari segi makna ke dua2 perkataan tersebut, adalah sedikit tidak kene... JIWANG : menggambarkan perasaan yang tgh beremosi dgn segala jenis perasaan.. KARAT : adalah satu tindakbalas redoks yg melibatkan proses pengoksidaan dan penurunan serentak, dengan kehadiran agent air dan oksigen apabila di gabung.... JIWANG KARAT : perasaan yang tidak tentu hala di sebabkan tindak balas yang serentak di sertakan dengan ejen2 yang tertentu....!.... bunyi nya mcm ok je....hahaha... post mengarut dekat2 raya ni....agak tidak sesuai disitu...tpi xpe...malam kang aku nk menulis lg...hehehe....selamat berpuase hari last!!!!!!...

anda rasa? 

apa yang tinggal?

Dari kiri: Cikgu Makky,hadi subadi,nazriq,hafizudin,amirul fahmi,syed,mahdzir,terk,(aku xcam),mat tek dan aku.
Sekeping gambar dari wall photos di facebook aku, terime kasih kepada saudara hafizudin yang mengetag aku...ketika ini aku dan kawan kawan berada di tingkatan 2..baru berumur 14 tahun..budak -budak hingusan..time ini ade lg perasaan homesick meninggalkan keluarga tercinta...aku selalu men"describe"kan zaman ini adalah zaman peparu aku masih lg berwarna asli..merah kot?..sekarang ini peparu masing2 masih dalam keadaan stabil tetapi sedikit kepudaran gara2 mengikut nafsu meniru gaya orang2 yang sebelum nya... Ini adalah kelab kembara, satu kelab yang agak terkenal dgn aktiviti lasak di sekolah tersebut...jika dahulu setiap hari rabu ataupun selasa tertgk pelajar memakai life jacket pada waktu selepas sesi persekolahan,tidak lain tidak bukan..itu adalah student kelab kembara...bersedia memenatkan diri berlari ke lata kulim, xpun menaiki bukit nasah di sebelah sekolah....ketika itu badan masih fit...jika sekarang..*sigh...di ulang sekali lg berlari dan menaiki bukit atau kelata bersama life jacket...ketika itu, turut saja ape kata cikgu...tidak ade perasaan ingin membantah, ingin memberi pendapat....yang ade hanye "ye cikgu"... Sekarang ini hanyalah tinggal kenangan sahaja...seronok juge mengenang kembali kenangan lame..ade yang sedih dan ade yang gembire...ade yang xmmberi ape2 makne...kepada Cikgu Makky (cikgu geografi ayng kerja byk gile..tiap2 minggu lukis peta), semoga cikgu sihat2 selalu dan murah rezeki hendaknye..dan kepada kawan2, di harapkan anda semua gembira dgn hidup masing2,kalo kawin ajak aku, insyallah selagi korang xbrade di amerika aku boleh datang tgk korang....bak kate pantun :
kalau ade sumur di ladang bolehlah hamba menumpang mandi jikalau ade umur yang panjang bolehlah kite berjumpa lagi

anda rasa? 

geLisah

shit!...mencarut di kala athan subuh berkumandang..sigh*
gelisah status FB mmbuat aku gelisah seketika cbkia.

anda rasa?