[ terasa merasa perasa ]

p/s: main Garena jap...chow~....

anda rasa? 

[ DonuT ]

ape bende kuih yang kat bahagian tepi je orang makan, kat tgh xbleh makan???? jawapan nye di bawah!!!
..DONUT.. terima kasih orang yang membuat donut ini thank2~.. [lain kali buat lg]

anda rasa? 

[ untittled ]

di mulakan dgn kate2 pujian untuk yang Berhak.... salam sejahtera kepada sume...... agaknya lama sudah tidak muncul....mungkin sedikit busy dan malas untuk update yang byk.. seperti biase, byk perkara yang berlaku sepanjang 2, 3 bulan ini...igt kan nk cite sume, biarlah dahulu, agaknye belum mase yang sesuai untuk di tuliskan....sabar ya... cube tgk gambar di bawah ini.......
(tanpa segan silu, inilah rupa tandas hajat di apartment aku, menarik x?)
Itu bukan aku punya, itu saudara rashid yang empunya buku (bukan name sebenar). Dia seorang pelanggan RD. IYA! pelanggan!...btol aku xtipu....Agaknya budaya membaca di apartment kami agak sedikit radikal di bandingkan dgn apartment2 yang lain...hehehe..kalo di apartment lain paling koman aku nmpak ade paper Borneo Post di tandas (borneo post adalah newspaper local di Sarawak bg yang buta pengetahuan umum Malaysia) tetapi di apartmentku RD!hahah...Majalah MANGGA ataupun URTV ataupun majalah picisan yang belum lg aku jumpai setakat ini, xtaulah kalau sorok dalam towel time nk ke tandas, itu bukan urusan aku lg..haha.. Budaya membaca yang terlampau ini tidak sesuai untuk di tiru sebenarnya,boleh mendatangkan fitnah bg bilik yang berdekatan dgn tandas ataupun kepada orng yang tgh beratur menggunakan tandas...bayangkanlah situasi begini..... kawan A tgh berhajat sambil mmbca RD dan kawan B tgh menahan sakit perut yang amat. kawan B pergi ke tandas dgn harapan untuk melegakan harapan dan hajat. Sampai di pintu tandas, kawan B ingin mmbuka pintu tetapi terkunci. Secara common sense itu menandakan bahawa ade orang sedang menggunakan tandas tersebut. selang beberapa saat kawan B terdengar si kawan A yang sedang menggunakan tandas tergelak sorang2, bukan setakat gelak tetapi siap terbahak2 lg tu~~~~...apakah perasaan kawan B???cube anda bayangkan????... jgn fikir yang bukan2...setelah di soal siasat rupenye kawan A tgh mmbace RD yang part laughing is a good medicine tu(kalo saya xsilap la). rupenye dia ketawa sebab lawak sgt joke kat ruangan itu....itu je...hahah..tetapi sebagai manusia biasa, mungkin pada mase itu kita telah pun terfitnah si kawan tersebut...biasala..manusia..insan...selalu sgt membuat "inferens" meng'khinzir' buta.... p/s : cukup untuk kali ini....terasa lapa plak,padahal baru pas makan megi..terima kasih kepada yang berkenaan kerana telah mmbuat megi goreng untuk saya tdi....=D...

anda rasa?