Rindu




apa khabar mu di sana?

Location:Jalan 1/48a,Kuala Lumpur,Malaysia

anda rasa? 

[ certot ]


Inilah buku yg akan gua baca sepanjang time mengular dalam bulan ramadhan ini..karya Amir Muhammad, yg bagi aku seorang penulis yg ade dia punyer signature yg trsendiri..nk review pun aku blum abis bace lg,maklumla bru sehari je puase ni..ade lg 29 hari untuk aku habiskan..nti kalo aku da abis bace aku reviewkan untuk korang2 sume..hehe..


btw slamat berpuase untuk semua yg beragama islam, semoga ramadhan kali ini mmbawa seribu plus2 keberkatan untuk anda semua

 < im writing from my Apple platform via blogpress >

anda rasa? 

[ panas ]

Patutla panas gua dalam kete ni..sbb ni rupenye..


< im writing from my Apple platform via blogpress >

Location:Persiaran Negeri Bbn,Nilai,Malaysia

anda rasa? 

Mold Trial

Wednesday, July 27, 2011 karya - karya Jaja Jeng 0 CoMMEnT
Salam to all... Tibe2 gua rase best plak boleh update blog pakai handphone epal kene gigit ni..haha..terase rajin plak, nanti kang xpasal2 gua bajet blog gua ni dah macam diari..haha..mesti lu orang menyampah bace blog gua ni..xde hal,sbb gua pn sama dgn jgk, gu mnympah jgk kalo time blogwalk tu trjumpe blog yg mcm diari..semua nk tulis... Skg ni gua tgh borin tggu mold ni naik machine, lambat btol..gua dah berpeluh kat injection machine ni..dah mcm spa..boleh kurus kalo gua stay lame2 kat cni.


Lu tgk operator machine ni..siap boleh tepon bangladesh..mmg style abis..kalo gua jadi bos dah lame gua sepak kpala dia ni..Safety langsung xde bro.. Sbenarnye gua bkn no amik gmbr dia, ada perempuan vietnan tdi kat ctu, cun2 gua snap dia da cabut..nk wat cane.. p/s : bila nk kua ni bro?? < im writing from my Apple platform via blogpress >

Location:Utara - Selatan Hwy,,Malaysia

anda rasa? 

Wednesday, July 27, 2011 karya - karya Jaja Jeng 0 CoMMEnT
Testing2.... - Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Jalan SP 4/29,Jenjarom,Malaysia

anda rasa? 

[ Orang Sponsor, Gua xsokong Yahudi ]

Wednesday, July 27, 2011 karya - karya Jaja Jeng 2 CoMMEnT
inilah yang terbaik...auwwwww.

p/s : First timer minum benda alah ni..sedap jugak + dunhill..

anda rasa? 

TRW - The Red Warrior

Ini adalah abang yang paling stylo time TRW vs Penyu Nelang, FA Cup Final

Ucapan tahniah untuk skuad Terengganu kerana berjaya membawa balik Piala FA ke negeri mereka. Syabas bete!!!!...Nampaknya TRW masih kempunan tahun ini, bila lah ye nk bawak balik piala besa ni ke Pasar Besar Siti Khadijah??Aku tunggu dan aku percaya mesti boleh punye. Confident level aku tinggi!...It was an excited scene at Stadium for the first timer macam aku...hehehe..havoc..everything is Red and di sulami hitam putih jersi Top It..hehehe..Interesting bro..kalah EPL..

Dari aku punyer pemerhatian, rata rata yang datang mmg fokus untuk layan bola kat stadium bukannya nk  bergaduh or etc. Aku salut untuk kedua dua penyokong TRW and Terengganu. Event aku pegi sekalipun bersama dengan kawan kawan datang jauh dari Terengganu. But it fine, everyone is professional..but Achtung! Dont Provoke These TRW Supporter, becoz they can go beyond your expectation..hahaha..

Kalau di EPL ada "Derby Match" between Manchester United vs Manchester City, iaitu pasukan yang berjiran, di Malaysia pun ada jgk "East Coast Derby"..hehehe..ape de hal?..last word,for Daudsu!..demo jeng la gu,sumbat gol sendiri, tpi xpo, kawe sokong demo, nk wat lagu mano bola tu bulat etek!...Aim for MSL title!!!..Go TRW!!..

p/s: Both Ultras (Kelantan and Terengganu), sek demo stylo!!!!...

anda rasa? 

[ OverTime ]

Salam..


Aku hanya nk bagi tau...

Aku sedang rajin bekerja pada waktu ini...

Ye, "saya sangat rajin sekali"...



p/s : sambil2 bekerja, apelah salahnye...layan..

anda rasa?