sNap2

May 31, 2009 Sunday, May 31, 2009 karya - karya Jaja Jeng 2 CoMMEnT
artikel satu: Peminat fanatik vs bdk di atas xsayang mulut.
artikel dua: Chin Peng return wannabe
ke dua-dua artikel itu adalah daripada akhbar berita harian...itu sajalah berita yang menarik minat aku pada hari tersebut..saje aku snap untuk membuktikan aku ni bace paper, walaupun kadang2...bukannye ape,rase rugi plak kalo nk kuarkan duit untuk beli paper...itu kes time di kolej la, kalo di rumah bgn tido je dah ade paper,so aku menjadi sahabat baik paper ketika di rumah!.. pasal artikel yang nmbor satu tu, aku xnk komen byk..takut2 aku lak yang berjahit kat kepala...ha3~...sebagai peringatan bg mereka yang xde astro kat umah dan mahu tgk bola di luar, jage tingkah2 laku anda supaya tidak menyakiti pihak lwn..kalo tidak...renung gambar satu di atas...(aku xsanggup)....kerana mulut badan binasa beb!..sendri mau igt la...lebih2 lg kalo M.United yng main, mmg penyokong dorang ramai gile,xtau nape,tpi mmg ramai nk mmpos..so,korang yang xmenyokong M.United wat ilek sudahla yup!....GO CHELSEA!!!!!!!..=P..
artikel nmbor 2 plak adalah pasal Chin Peng....aku rase yang pernah dgr je name mamat ni time aku sekolah menegah dulu....Chin Peng tu sape?.....???????

anda rasa? 

..[..dia ni sape plak?..]..

YUNA? oi jeff,yang ni lg cun kot ~LOLx~

anda rasa? 

..[she is the girL..]..

May 22, 2009 Friday, May 22, 2009 karya - karya Jaja Jeng 4 CoMMEnT
YUNA gambar di atas adalah seorang gadis bernama YUNA boleh di katakan sebagai salah satu permata peminat bg peminat muzik indie zaman sekarang ni gambar itu aku perolehi selepas 2 minit men google dengan setting "only pages from Malaysia" dia amat berbakat bg aku sejam yang lalu aku telah mendengar lagu nye kalo xsalah lagunye bertajuk "dan sebenarnye" boleh la layan jgk di kala aku keseorangan di dalam bilik nih sebelum ini aku hanye mendengar rakan2 menyebut name beliau tetapi sekali pun xterlintas di benak minda untuk aku nk mncube mengambil tahu pasal perempuan melayu bertudung ini ucapan Selamat Maju Jaya agak sesuai bg si pemilik suara "pelik" ni dia bermula dgn baik dalam industri muzik agak jauh lg perjalanan nye kot tgk la tahun depan ape jdi nasihat aku "jgn ko masuk majalah MANGGA sudah Yuna, ko kne amik gambar tepi swimming pool, ala2 seksi n seksa sket, and the ade mamat and datok2 kaye nk kawin ngan ko, gosip2 sket, pastu ko masuk MELODI and then kerjaye ko hancur" semoga berjaye!!!!!

anda rasa? 

..[..doakan aku..]..

May 10, 2009 Sunday, May 10, 2009 karya - karya Jaja Jeng 3 CoMMEnT
sesungguhnye cuak melanda diri di kala ade lg 2 jam aku nk present final year project aku ni stahun suda aku wat benda alah ni tpi aku pun xtau ape yg aku wat kalo boleh aku nk beli nasi ayam bg panel sambil2 aku present dorang bleh makan..bukan rasuah, tetapi insentif "doakan aku moga berjaya menghadapi nye" AMIN

anda rasa? 

...[..padan muke aku..]..

Sunday, May 10, 2009 karya - karya Jaja Jeng 0 CoMMEnT
minggu2 yang lain drpda yang lain mggu ni shje malang menimpa aku xberhenti henti climax nye aku hampir kehilangan my very precious friend kerana kebodohan dri sendri untuk tidak mampu menerime hakikat yang nyata di depan mate akibatnye jiwe kosong, stress kadang2 bile bersendrian nk isap rokok pun xde 'mud' (kesan yg positive) apa yang di dambakan sebelum ini terpeleot di penghujung jalan,SALAH! i dun even start yet PADAN MUKE! think before u make sumtin jgn fikir pakai lutut john sesalan xkemana nasi dah jdi bubur bubur plak dah rosak xbleh di makan di makan sakit, disimpan busuk di luah mati mak,di telan mati bapak terlekat kat mulut nk bernafas susah nk gosok gigi pun susah nk bercakap tersembur kluar ape pun xbleh buat bercakap gune hati mati bercakap gune tangan bangang bercakap gune kaki mati bercakap gune minda xkemana bercakap gune idung resdung bercakap gune sms stress cane la? pliz help me my dear fren wat shud i do to then? rate2 kawan2 yang lain menyebut "padan muke ko ja" arini saje dah 12 kali aku di dikatekan sebegitu rupe aku redha shje salah aku aku terime dgn ati yang rela aku terime tanpa air mata aku terime tanpa berkate ape-ape aku terime seadanye bodohnye aku berlaku begitu bodohnye aku mengharap sesuatu dan bodoh aku memang begitu ha3~.. if 'u' read this forgive me my dear precious friend i didnt mean that jz a stupid side of me u didnt realize yet until now yeah! im totally blank out rite now damn it tomorrow got presentation FYP so nervous but hell, i dun care too much about it thre is no part of my mind to think abt fyp rite its full of fool thing adeh i will do wat ever its takes to make thing better again jz like 7 year ago this is my promise to my precious friend out there just wait and see see if u want and wait if u can . . . . . my dear great frens just for 'U'

anda rasa? 

...[....tribute to Q...]...

May 9, 2009 Saturday, May 09, 2009 karya - karya Jaja Jeng 0 CoMMEnT
'Q' ..sori for wat i've done....surely u did read the post rite..i ve deleted olready..huhu.. never do that again...i promise... jz a lil bit terkilan.. im wishing you hepi always.. like the old days.. may god bless you... and sory again.. sory3~.. i dun what to say anymore.. huhu... jz put that blame on me.. tu Akon kate.. ha3~... and sori lg skali.. ..=D.. im dead... end of the world.. the earth stood still? no more its going up side down oledy... lastly... hepi mother day!..hehe.. js kdding.. bye3.. and assalamualaikum..

anda rasa? 

...[..beze Siti dgn Beruk..]..

May 2, 2009 Saturday, May 02, 2009 karya - karya Jaja Jeng 0 CoMMEnT
ape kah perbezaan siti dgn beruk??????? byk perbezaan nye....
fikir2 kan la...muhasabah dri anda sekalian..Generally bukan mahu di hati menyamakan siti dgn beruk..Siti itu merujuk kepada manusia dan beruk di sisinye itu adalah merujuk kepada haiwan ataupun binatang...
baru2 ini aku terbaca pasal bapa yang merogol anaknye sendiri, kejam..dats f**king brutal...mende ini da lapuk sbenarnye...dri dulu lg aku dgr...selalu tajuk yang paling popular adalah "haruan makan anak"..(haruan mmg makan anak dia ke?)...5 tahun lepas dah kecoh...tpi kali ini saje je aku mengbangkitkan isu ini untuk same2 kite mengingati betape jahanamnye manusia yang di namekan 'haruan' ini kerana sggup 'makan' anaknye sendri...gile...nafsu setan..ha3..bangsat btol..
di Kota damansara baru2 ini, seorang lelaki berumur 20-30 an di pukul oleh orang ramai kerana cubaan merogol kanak2..damn!..berite baik nye ialah, dia telah di pukul sampai mati kat ctu jgk john..padan muke!...ha3..gile kejam orang kat damansara..=D..itu bru cubaan,belum lg rogol btol2...hahaha...
spesis2 begini lah yang taraf nye lebih rendah daripada beruk yg di dalam gambar...at lis beruk kat dalam gambar tu siti yang dokong..bertuah btol..Datuk K pun siti xdokong..(Datuk K dokong siti?)..wallahualam...

anda rasa?