Pre-Pain


Dengarkan lagu nya saja. Sila abaikan graphic di dalam video tersebut.

anda rasa? 

Rindu




apa khabar mu di sana?

Location:Jalan 1/48a,Kuala Lumpur,Malaysia

anda rasa? 

[ certot ]


Inilah buku yg akan gua baca sepanjang time mengular dalam bulan ramadhan ini..karya Amir Muhammad, yg bagi aku seorang penulis yg ade dia punyer signature yg trsendiri..nk review pun aku blum abis bace lg,maklumla bru sehari je puase ni..ade lg 29 hari untuk aku habiskan..nti kalo aku da abis bace aku reviewkan untuk korang2 sume..hehe..


btw slamat berpuase untuk semua yg beragama islam, semoga ramadhan kali ini mmbawa seribu plus2 keberkatan untuk anda semua

 < im writing from my Apple platform via blogpress >

anda rasa? 

[ panas ]

Patutla panas gua dalam kete ni..sbb ni rupenye..


< im writing from my Apple platform via blogpress >

Location:Persiaran Negeri Bbn,Nilai,Malaysia

anda rasa? 

Mold Trial

Wednesday, July 27, 2011 karya - karya Jaja Jeng 0 CoMMEnT
Salam to all... Tibe2 gua rase best plak boleh update blog pakai handphone epal kene gigit ni..haha..terase rajin plak, nanti kang xpasal2 gua bajet blog gua ni dah macam diari..haha..mesti lu orang menyampah bace blog gua ni..xde hal,sbb gua pn sama dgn jgk, gu mnympah jgk kalo time blogwalk tu trjumpe blog yg mcm diari..semua nk tulis... Skg ni gua tgh borin tggu mold ni naik machine, lambat btol..gua dah berpeluh kat injection machine ni..dah mcm spa..boleh kurus kalo gua stay lame2 kat cni.


Lu tgk operator machine ni..siap boleh tepon bangladesh..mmg style abis..kalo gua jadi bos dah lame gua sepak kpala dia ni..Safety langsung xde bro.. Sbenarnye gua bkn no amik gmbr dia, ada perempuan vietnan tdi kat ctu, cun2 gua snap dia da cabut..nk wat cane.. p/s : bila nk kua ni bro?? < im writing from my Apple platform via blogpress >

Location:Utara - Selatan Hwy,,Malaysia

anda rasa? 

Wednesday, July 27, 2011 karya - karya Jaja Jeng 0 CoMMEnT
Testing2.... - Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Jalan SP 4/29,Jenjarom,Malaysia

anda rasa? 

[ Orang Sponsor, Gua xsokong Yahudi ]

Wednesday, July 27, 2011 karya - karya Jaja Jeng 2 CoMMEnT
inilah yang terbaik...auwwwww.

p/s : First timer minum benda alah ni..sedap jugak + dunhill..

anda rasa?