[ borin nk mampos ]

Xde pape yang nk di tulis... cuma kesimpulan hari ini....
Red Warrior akan lawan Kedah ujung minggu ni kat Kota Bharu..aduh, kan best kalo aku ade same..bleh join bakar bas kalo Kelantan kalah...aku harap diarong menang.."Gomo kelate gomo".
Nampaknya kempen 'Tak Nak Merokok' gagal..siapakah dalangnya??saman la...sume perokok naik court nanti.
Routine yang sama arini bgn pagi, anta kakakku kerja,jalan jamm, balik surf, job street, job Malaysia and etc..konpem terlelap pastu then bgn lg..pkol 5.15 amik kakakku, jalan jamm lg, balik surf, job street lg...satu hari, rutin hidup aku berpusing dua kali!..
msg-msg jap pada yang sudi... Tetibe aku tringatkan Karam Singh Walia..kan bagus kalau dia ni jadi Wakil Rakyat..hmm.. UMT and KUIS - Aspirasi dah masuk gerombolan, tidak di terima..Pro-Mahasiswa kebayakan yang menang kerusi pilihanraya U masing-masing...Melintang arus!tengok ape jadi nanti... Dulu orang yang tak sekolah fikir UNIMAS adalah Universiti Malaysia Sabah..aku terima tapi aku xbleh blah kalo ade orang xtau UPSI tu ape, kalo bdk kecik xpe..ni yang jadi lecturer pun xtau..click..bangang!.. Hani Tarmidzi?tibe jadi glamer hari ni di kalangan kawan2 ku yang berasal dari Sarawak, femes wei dalam fesbuk....click.. Cinta Balqis dah abis..hassan kawin ngan balqis..Last Man standing+win+get the girl+macho weh...heppy ever after mcm crite cinderella...AKU NAK JADI HASSAN, nk tukar name jadi Jaja San... lastly, aku depressed sedikit, esok nak cari ubat anti-depression,s ebab hari ni baru sebatang je aku isap., depress hari hari..bak kate kawan depressed tu xpe, normal way to see a great thing ahead...aku follow...hopefully....God willing....
dah pkol 1 pagi..arghhhhhh....(mode mencarut sedikit)...dah abis mode nye...astagfirullahalazim...aku insaf!..


anda rasa? 

4 Response to "[ borin nk mampos ]"

  1. sYazY_dZaiMa Says:

    jaja san~~
    hahahaha..sengal weiii..

  2. Jaja Jeng Says:

    hahah..ilek r sazie..aku nk berangan gak...mesti ko folo crite tu kan?...bes la gak sposen...aku nk cari ni..donlod..LOL...

  3. sYazY_dZaiMa Says:

    xyah donlod..ko g tgk kt tv3.com.my je.hehe~

  4. Jaja Jeng Says:

    xbest...kne wat kkoleksi tu...ape barang tgk on9..heeee..(>.~)..