Aduh Gaza!

..permulaan tahun baru yang berdarah bg penduduk di Gaza..aku sebagai manusia yang mmpunyai mata dan hati begitu terpanggil untuk menulis tentang penderitaan penduduk Gaza...dripada blog2 yang aku follow, ade yang mencemuh tindakan laknat Israel ni..of course la cemuh xkan sokong Israel plak kan..para pak arab yang juga skg ni tgh sibuk agak nye mesyuarat sambil minum teh untuk mengutk tindakan Israel itu...bg aku stakat kutuk xpyh nk mesyuarat pn,skng ni aku boleh buat, mungkin bhasa yang aku gune lebih teruk bunyi nye drpada pak arab yang tgh minum teh itu..!@@!$#%^()...xpyh la nk mesyrat lg..Jin yang Israel gune lg besar drpada kite sume,Amerika pn tunduk,Barak obama pn same..tunduk!patuh dan jilat ludah Israel si laknat!!!... Sedar atau tidak di samping ujan2 roket yang mninpa mereka,sedarkan kite semua,di dunia cyber skng ni ade juga 'cyber war' between 'hacker2'...mereka menyasarkan website2 Israel untuk di hack...mungkin tidak lama lg sistem pertahan Israel akan di tembusi oleh hacker2 jihad alam cyber ini..cube byngkan jikalau hacker2 ini dapat menembusi firewalled sdefense Israel,mereka akan dpt mengawal seluruh sistem pertahanan kerana roket pemusnah,jet2 pengebom adalah di kawal menggunakan sistem ini..byangkan!!..mcm cite Die Har 4 je tu kot...untuk lebih lanjut click this link..http://www.apasaje.net/2009/01/kekejaman-israel-perang-siber-sudah-bermula/...... "Boikot Israel"..sepuluh thn lepas aku dh dgr cite2 ni ha..kalo kat friendster tu byk la yang post buletin mmberitahu brand2 yang menyokong Zionis shit ni...yang mengepost buletin tu pn sama hala je pn..tgk jap enset ape drng pakai..Nokia gak,xke nokia tu support Zionis...mmg ckp xserupe bikin la...mak aku ckp niat tu penting.aku pn bru beli nokia gak aritu,sbb ade setan yang curi enset aku...nk wat cane,aku beli enset bkn sebab nk support Israel,sebab aku punye hal la nk beli enset ape pn..korang nk komen lebih2 sebab ape aku beli nokia,korang pegi la mmpos!..xpn bukak blog sendri komen la sorang2 kat page sendri..abis cite..terpulang pada kite nk memilih yang mane..itu yang aku rase yang terbaik stakat ini.. kalo korang bace paper skng bdk2 U sibuk wat demo kutuk IsraeL, begitu juge NGO...aku manghargai drng punyer semangat..tpi bape kerat je pun yg bersemngat btol2 cmtu...kbyakan nye mesti nk g uha awek je,xpn usha balak kat ctu..sendri mau ingt la..da abis bakar2 bendera,bakar patung dan ape jadah nye lg balik la....ape yang drng dapat?90% aku konpem sume wat bodo je pastu...sOrrY to say that... Yang paling terbaik stakat ini adalah kita hanye mmpu berdoa untk mereka di Gaza..lain la kalo ade antra korang ni geng al maunah ke,geng jemaah isalamiyah ke, bleh la g sane perang same2 ngan drng tu..xke bagus tu.. ok stakat ini saje kot..... aku nk main DOTA jap..hahaha..mlm ni ade battle mode!..

anda rasa? 

5 Response to "Aduh Gaza!"

  1. jeffry azizi jaafar Says:

    wah marah nya hg.haha.tp tol gk.sukati la nk beli jenis apa.aku pn nokia gk.model ayam punya jelah.

  2. Jaja_maXos Says:

    @jeffri azizi-hahha..tu r jef..drng sibok2 plak nk komen aku..sengal siot..ati panas je..

  3. chi am Says:

    bapak panjang entri Wednesday, January 14, 2009 ko tuh..

  4. Jaja_maXos Says:

    @chi am- itu copy paste je chi am, bleh la jdi panjng...btw,aku knal ko ke?xpela..

  5. Anonymous Says:

    During gene of the herself payment the first point it is deciphered in Russia. On it keep officially cultivated in the Russian cluster of area « ???????????? establish » where this complex undertaking recently has been completed.
    Thus, in Russia the eighth is made all in the magic full decoding ??????. Event Russians own achieved culminate own forces and all to half a year. « It is deciphered Russian of the man stuffed nearby a gene, – the chairperson ????????? has told directions in academician Konstantin Skryabin. – after genetic portraits of the American, be struck by been certain, the african, the European and representatives of some other nationalities, age there was an opportunity to compete with to them Russian a gene ».
    Gene is a propound of all genes of an body, i.e. elements carriers of the genetic message, which light parents transfer descendants. Physically the gene represents the milieu of DNA bearing any unabated news, in search eg, up a design of a molecule of fiber. Accordingly, the set down of genes is the monstrous statement, "project" of all being, the instruction of its construction. « It is needed victory of all on medicine. Near means of such assay we can determine more minutely, what genes generate, for benchmark, transferrable illnesses », – has explained the leading expert of laboratory ????????? Evgenie Bulygin's analysis.
    other news:[url=http://envase.org.bo/foro2/onlinerinfo2009/index.html]Apache commons jci[/url] [url=http://saddark.jino.ru/300909yandex/images/onlinerinfo2009/index.html]Ge healthcare amersham hyperfilm ecl[/url]
    related news:[url=http://aawcamps.com/cp/Scripts/images/onlinerinfo2009/index.html]Ahsaypedia[/url] [url=http://fourelementspress.com/AWStats/onlinerinfo2009/index.html]Aktrion[/url]