ethic no more

DAMN!!..there only word to describe exam aku pg tdi…kecewe,marah,ati panas,ngantok time exm,rase bersalah dan mcm2 lgi…muke2 yg cukup aku knal sejak azali lg terbayang satu persatu..”abis la,cane nk jwb soalan yg aku tau buat tpi….waaaa….DAMN!!! (lagi)….kawan2 sume ok je jwb,aku sorang je terkontang kanting,mcm lembu xtido 2 hari straight….FYI, subjek ini sgt senang bg yang suke menghafal…kalo x, xde r minah depan aku yang sempat aku usha dia punyer answer script,dapat jwb dgn ilek je….congrat kepada minah yang terbabit,secara langsung atau tidak..wlaupun perkenalan kite hanye berlaku selama 2 jam..tpi aku ingt ko nye answer tu…perghhh..penuh…nsb xmintak kertas extra…aku harap xripit paper yang senang ni….untuk kali yang kedua aku ter’****** up’ lg….

Lagu ketika ini….Bloodymary, a song called behind the tears..



anda rasa? 

2 Response to "ethic no more"

  1. dayat Says:

    giler ar bloodymary..
    take me to her...take me to her..lalala

  2. Jaja_maXos Says:

    hahaha..
    ..down to memory lane bro..