sNap2

May 31, 2009 Sunday, May 31, 2009 karya - karya Jaja Jeng
artikel satu: Peminat fanatik vs bdk di atas xsayang mulut.
artikel dua: Chin Peng return wannabe
ke dua-dua artikel itu adalah daripada akhbar berita harian...itu sajalah berita yang menarik minat aku pada hari tersebut..saje aku snap untuk membuktikan aku ni bace paper, walaupun kadang2...bukannye ape,rase rugi plak kalo nk kuarkan duit untuk beli paper...itu kes time di kolej la, kalo di rumah bgn tido je dah ade paper,so aku menjadi sahabat baik paper ketika di rumah!.. pasal artikel yang nmbor satu tu, aku xnk komen byk..takut2 aku lak yang berjahit kat kepala...ha3~...sebagai peringatan bg mereka yang xde astro kat umah dan mahu tgk bola di luar, jage tingkah2 laku anda supaya tidak menyakiti pihak lwn..kalo tidak...renung gambar satu di atas...(aku xsanggup)....kerana mulut badan binasa beb!..sendri mau igt la...lebih2 lg kalo M.United yng main, mmg penyokong dorang ramai gile,xtau nape,tpi mmg ramai nk mmpos..so,korang yang xmenyokong M.United wat ilek sudahla yup!....GO CHELSEA!!!!!!!..=P..
artikel nmbor 2 plak adalah pasal Chin Peng....aku rase yang pernah dgr je name mamat ni time aku sekolah menegah dulu....Chin Peng tu sape?.....???????

anda rasa? 

2 Response to "sNap2"

  1. jeffry azizi jaafar Says:

    wa..da jd photographer skg eh..ahaha..

    chin peng tu kalo hg nak tau org paling lahanat kt dunia nih.

  2. Jaja Says:

    xde r dol..saje mnyenap..haha..lahant ke chin peng tu?..dak komunis dulu eh?..