..[she is the girL..]..

May 22, 2009 Friday, May 22, 2009 karya - karya Jaja Jeng
YUNA gambar di atas adalah seorang gadis bernama YUNA boleh di katakan sebagai salah satu permata peminat bg peminat muzik indie zaman sekarang ni gambar itu aku perolehi selepas 2 minit men google dengan setting "only pages from Malaysia" dia amat berbakat bg aku sejam yang lalu aku telah mendengar lagu nye kalo xsalah lagunye bertajuk "dan sebenarnye" boleh la layan jgk di kala aku keseorangan di dalam bilik nih sebelum ini aku hanye mendengar rakan2 menyebut name beliau tetapi sekali pun xterlintas di benak minda untuk aku nk mncube mengambil tahu pasal perempuan melayu bertudung ini ucapan Selamat Maju Jaya agak sesuai bg si pemilik suara "pelik" ni dia bermula dgn baik dalam industri muzik agak jauh lg perjalanan nye kot tgk la tahun depan ape jdi nasihat aku "jgn ko masuk majalah MANGGA sudah Yuna, ko kne amik gambar tepi swimming pool, ala2 seksi n seksa sket, and the ade mamat and datok2 kaye nk kawin ngan ko, gosip2 sket, pastu ko masuk MELODI and then kerjaye ko hancur" semoga berjaye!!!!!


anda rasa? 

4 Response to "..[she is the girL..].."

  1. jeffry azizi jaafar Says:

    aku ingatkan gamba awek engko..hahaha..

  2. Jaja Says:

    bertuah aku jeff dapat awek cmtu..hua3~...

  3. syada Says:

    oh tidak..
    yuna tidak akan jadi begitu..
    insyAllah..
    sbb dia sorg student law kt uitm la ja..(maybe faizal nizam kenal..huhu ;p)
    pas aishah af7 nyanyi lagu beliau..
    trus meletop kebabom yuna..
    dh de big label recording nk lamar beliau pun beliau tanak..

  4. Jaja Says:

    zuhud btol dak ni eh..ade orng lamar pun xnk...nk bajet indie la tu kot..ha2~..jgn marah lak syada..hehe...dak law ke?...bgs la dia...aku supprt dri jauh je la...nk dekat2 kang dia lari lak...kite tgk la nti...stahun lg..ape akan jadi?masuk anugerah muzik2?juara?cam meet uncle husin?..glam all the way...=D...