[ Hiburkan Hati Yang Lara ]

 
Thank to my buddy, Moses kerana mengajak aku ke Gig ini walaupun dada aku sakit kerana tabiat yang tidak boleh di ubah. Ada 2 band yang memang aku xpernah dgr pun pasal mereka. They are all fcuking awesome!Crowd agak ramai pada mulanya, tetapi semakin berkurangan apabila menjelang pkol 10 malam..Hari jumaat agaknye..Malam plak tu,masing2 balik awal bayar bil air, lambat2 kang kaunter tutup...lain la macam aku,aku xde kaunter air lg...hahaha...

Those 2 band yang awesome gile are :
  1. Sforzando 
  2. KLPHQ (Kuala Lumpur Post-Harmonic Quintet)


p/s : Sakit dada...adehh..lain kali aku ceritakan lebih detail tentang deme ni k..to somebody out there. im sorry for thing ive done to you...assalamualaikum...


anda rasa? 

0 Response to "[ Hiburkan Hati Yang Lara ]"