[ Gara gara 5's ]

Sudah lama tidak mengupdate blog ni.....haha...tidak lain tidak bukan kerana malas menjelma hari hari...lgpn diri sendiri agak busy dengan perkara perkara duniawi...begitu juga ukhrawi..hehe...balance!kata aku...sempena dgn tahun baru kalendar islam, selamat tahun baru hijrah 1432 (kalau aku xsilap) kepada mereka yang menyambut nye....sambutlah dgn penuh rase syukur kepada yang PATUT...yang xpatut tu letak letak la kat tpi dulu..karang2 sambung la ye....

5's???..
namo rima tu boh????..
kepada mereka yang xtau, sila google..xpun kalo malas sgt aku letak link kat cni dan yang paling penting kne la bace, jgn tenung je john....
5's for dummies..

Company yang aku tgh on job sekarang ni mengamalkan unsur unsur 5's yang agak berkesan..Mula mula menjadi pre-staff company ni dulu, aku agak kagum dgn dia nye perlaksanaan ..evrything is fucking label dude...everywhere!its was fucking systematic...biasala, kalo dah kilang tersebut di pacu dgn orang mata sepet isap rokok xsampai stengah batang pastu buang rambut konpem lurus nye cakap bahasa inggeris mcm cakap bahase urdu dan aweks2 di sana cute mcm maria ozawa, perlaksaan system ini pasti sukses la...

Aku bukan nk promote company aku kot!!tpi aku nk kongsi 2 gambar yang aku sendiri tangkap di dalam tandas lelaki tingkat 1 department Research and development..kepada penggemar tandas berkenaan....TERIMALAH HAKIKATNYA YE!..shit!...

Btol..di ctu pun ada label, agak mengganggu sebenarnye...serius shit aku bercakap benar...sila scroll ke bawah ye jang...


P/S : dayyummm..dgn jujurnye aku xpernah melepaskan nature's call di mangkuk ini....

anda rasa? 

2 Response to "[ Gara gara 5's ]"

  1. harlequinn Says:

    lmao.

  2. Jaja Jeng Says:

    Lol..cume tandas prmpuan je i xmsuk lg liao..