Mold Trial

July 27, 2011 Wednesday, July 27, 2011 karya - karya Jaja Jeng
Salam to all... Tibe2 gua rase best plak boleh update blog pakai handphone epal kene gigit ni..haha..terase rajin plak, nanti kang xpasal2 gua bajet blog gua ni dah macam diari..haha..mesti lu orang menyampah bace blog gua ni..xde hal,sbb gua pn sama dgn jgk, gu mnympah jgk kalo time blogwalk tu trjumpe blog yg mcm diari..semua nk tulis... Skg ni gua tgh borin tggu mold ni naik machine, lambat btol..gua dah berpeluh kat injection machine ni..dah mcm spa..boleh kurus kalo gua stay lame2 kat cni.


Lu tgk operator machine ni..siap boleh tepon bangladesh..mmg style abis..kalo gua jadi bos dah lame gua sepak kpala dia ni..Safety langsung xde bro.. Sbenarnye gua bkn no amik gmbr dia, ada perempuan vietnan tdi kat ctu, cun2 gua snap dia da cabut..nk wat cane.. p/s : bila nk kua ni bro?? < im writing from my Apple platform via blogpress >

Location:Utara - Selatan Hwy,,Malaysia



anda rasa? 

0 Response to "Mold Trial"